Kne smerter
Diagnosen er ikke alltid like lett å stille fordi det er mange andre knediagnoser som har overlappende symtomer. En øvet kliniker derimot vil kunne skille diagnosen fra lidelser som meniskskader, leddbåndsskader, kneskjellseneskade(jumper´s knee)

Fremre kneskjellssmerte 
Pasienten får smerteøkning ved sitting med bøyde knær. Kinobesøk er ubehagelig og huksitting er smertefull og vanskelig. Å gå ned trapper eller en bratt nedoverbakke medfører økt smerteopplevelse. 

Vi ser en stor økning av "vokseskader" blandt unge som har for stor belasting innenfor idrett. Veldig viktig å ta med barn/unge til kiropraktoren for å stille rett diagnose når påbegynnende skade mistenkes. Da unngår en senskader som ofte varer livet ut. eg: schlatters.

Ankel smerter 
Ofte skyldes slike smerter spent muskulatur som får en irritasjon eller bettenelse. Ising kombinert med kraftig bløtvevs behandling er en type behandling som fungere godt. Overtråkk må alltid ises og bli korrigert tilbake av kiropraktoren. Det er mindre smertefullt å få korrigert leddet enn å gå med en forstuet ankel. 

Hælspore/ plantar fascitt
Er en liten forkalkning av et senefeste under hælen som kiropraktoren kan bruke en Trykkhammer for å fjerne. oppstår ofte ved feil såle i sko eller mye trening feks. jogging. I noen tilfeller blir pasienten henvist til ortoped for kirurgisk tiltak hvis det har vedvart lenge.